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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
16/12/2020 |
Data da última atualização: |
16/12/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
MICHELOTTO, M. D.; PEREIRA-CARVALHO, R. de C.; REIS, L. de N. A. dos; BOITEUX, L. S.; CARREGA, W. C.; LAMANA, L. E. P.; GODOY, I. J. de. |
Afiliação: |
MARCOS DONISETI MICHELOTTO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; RITA DE CÁSSIA PEREIRA-CARVALHO, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; LUCIANE DE NAZARÉ ALMEIDA DOS REIS, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; LEONARDO SILVA BOITEUX, CNPH; WILLIANS CÉSAR CARREGA, UNESP; LUIZ EDUARDO PRADO LAMANA, INSTITUTO TAQUARITINGUENSE DE ENSINO SUPERIOR; INÁCIO JOSÉ DE GODOY, INSTITUTO AGRONÔMICO DE CAMPINAS. |
Título: |
Evaluation of pyraclostrobin as a management tool of Groundnut ringspot virus in peanut crop. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Phytoparasitica, v. 48, p. 719-726, 2020. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of the present study was to verify the effectiveness of the pyraclostrobin (a strobilurin fungicide reported as a potential activator of natural, large?spectrum plant defense mechanisms) in the management of GRSV in peanuts. |
Palavras-Chave: |
Orthotospovirus. |
Thesaurus Nal: |
Arachis hypogaea subsp. hypogaea; Fungicides; Groundnut ringspot virus. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
24/11/2022 |
Data da última atualização: |
25/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VIANA, L. M.; RODRIGUES, F. S. R.; LEITE, M. O.; MARTINS, M. A.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D.; FELISBERTO, M. H. F.; BARROS, F. A. R. |
Afiliação: |
L. M. VIANA, UFV; F. S. R. RODRIGUES, UFV; M. O. LEITE, UFV; M. A. MARTINS, UFV; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; H. S. D. MARTINO, UFV; M. H. F. FELISBERTO, UFV; F. A. R. BARROS, UFV. |
Título: |
Characterization and in vitro starch digestiblility of green banana pulp and pell flours. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
154333. |
Conteúdo: |
The use of green banana pulp (GBPF) and peel (GBPeF) flours in food formulations may be a viable alternative to minimize post-harvest losses and improve the nutritional value of foods. Thus, the objective of this study was to characterize and evaluate the in vitro starch digestibility of GBPF and GBPeF. Green banana (Musa paradisiaca, AAB group) bunches, cultivar “Prata”, were harvested at maturity stage 1(completely green), from May to July, 2021, in Viçosa, Minas Gerais, Brazil. |
Palavras-Chave: |
Unripe flour. |
Thesaurus NAL: |
Antioxidants; Bioactive compounds; Food technology. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1148676/1/galoa-proceedings-icbc-2022-154333.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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